vrijdag 19 oktober 2012

Amazing Astrid


Fans van een stijlicoon als Astrid Bryan, zullen het wel al weten: Astrid heeft een eigen kledingcollectie ontworpen (in samenwerking met Galina Sobolev van Single Dress Los Angeles). Gisteren kwam ze deze collectie showen in kledingzaak Due in Aalst. Ondanks het feit dat enkel genodigden de winkel in konden, heb ik getracht om voor jullie enkele foto's te maken van zowel Astrid als van haar kleedjes ;).

Aankomst van La Bryan, die -om het in haar woorden te zeggen - out of control was ! ;)


Kleedjes


<

De kleedjes zijn afgewerkt met een 'hot pink' voering en dragen haar naamkaartje in de neklijn. Ze hebben allemaal ongeveer dezelfde snit en ze lijken mij erg elegant en vooral draagbaar. De lijn is verkrijgbaar bij Dany- May in Antwerpen en Brasschaat en uiteraard bij Due in Aalst. Prijzen variëren tussen 335 en 390 euro. 

donderdag 4 oktober 2012

Beauty: Lush

Ik ging naar Antwerpen shoppen en ik kocht... een handcrème. Ja.., enkel een handcrème. Ik leefde op in winkels als Zara, Berschka, MAC, Rituals en beleefde mijn hoogtepunt bij Steve Madden (!) maar ging telkens met lege handen naar buiten. Net toen ik me naar de dichtsbijzijnde spoeddienst wou begeven, zag ik Lush ' fresh handmade cosmetics ' in de verte. Zowat alles in de winkel werd door mijn neus besnuffeld en neen ik werd er niet eens raar voor bekeken :)! Eerder die week had iemand mijn advies gevraagd ivm handcrèmes en het is toen dat het tot mij doordrong: handcrèmes? ik ken er helemaal niets van Ö. Uit de gehele collectie, koos ik voor Handy Gurugu, de crème geurt naar vanille, rozen en kamille. De pindaboter, pompoenzaadboter en cashewnootboter zorgen voor een zachte consistentie. 





















Het heeft een fris, lichtgroen kleurtje en zit in een origineel potje dat trouwens uit 100% gerecycleerd materiaal gemaakt is. Aha! Nog milieuvriendelijk ook. Vooral als je die 120km aan Diesel niet meetelt  #ShameOnMe. 


De crème doet wat ik ervan verwacht, hij hydrateert, maakt de handen zacht en zorgt voor een aangenaam geurtje. Het nadeel is wel dat het potje niet echt handig is voor in de handtas en de crème  zelf vraagt enige tijd om in te trekken. Ik ben er wel tevreden van maar volgende keer dat ik naar Antwerpen trek, zal het toch niet voor deze handcrème zijn. Thank God want met zo een naam valt hij moeilijk aan te bevelen ;).

Handy Gurugu – Lush- € 13,70