donderdag 27 september 2012

Uitgetest: DuWop Green Eyes





Herinneren jullie je deze nog? Dit schattige oogschaduwdoosje zat in de giftbag van Cosi Cosi. Het werd nieuwsgierig geopend en gevolgd door een ietwat teleurgestelde : 'Oh groen..'. Het is iets wat ik nooit eerder probeerde. Vandaag ging ik ervoor, ik gaf het groen een kans en liet me volledig gaan ( als ik zo eerlijk mag zijn..). Het plan was om één oog te proberen en de make-up vervolgens weer te verwijderen. Maar het liep even anders.. de oogschaduw is namelijk zo aangenaam in gebruik dat ik het andere oog vlijtig meekleurde :). De lichtgroene kleurtjes en het goude zijn oogschaduw. Het donkergroene is een soort vettige eyeliner die kan worden aangebracht met het andere uiteinde van het penseeltje. Uiteraard zijn er in ons land geen verkoopadressen van DuWop.. maar niet getreurd want al hun producten zijn online te shoppen! 


Ik heb gewoon wat uitgeprobeerd en dit was het resultaat:






Zo deed ik het:
  1. het bovenste lichtgroene kleurtje werd verdeeld over het gehele ooglid
  2. het onderste en ietwat donkerder groen deed ik in het midden
  3. het goude kleurtje gebruikte ik voor de ooghoeken 
  4. tenslotte bracht ik de eyeliner aan (zowel boven als onder)
  5. een vleugje mascara et voilà !

Uiteraard ontdekte ik pas na mijn schilderwerk dat er ook how-to filmpjes online staan.. 
Een product van DuWop betrad nooit eerder mijn make-up verzameling, maar vanaf nu is het een must. Wishlist? Yes please !

Verkrijgbaarheid: online - $ 32. 00

vrijdag 14 september 2012

Cosi Cosi Fashionshow 13/9/2012

Vandaag staat er een fashionpost op het programma en wat is er nu meer fashion dan een modeshow? Juist ja,... niets! Onder dat motto trok ik gisteren samen met mijn lieftallige/modebewuste mama richting Antwerpen voor de voorstelling van de herfst-en wintercollectie van kledingboetiek Cosi Cosi. Ik kwam meteen tot het besluit dat ik in de verkeerde stad geboren ben.. Omgeven door winkels als MAC, Rituals, G-Star, Superdry, Paris Londres en Kiehl's (moet ik nog doorgaan??) vormde Lombardenvest de ideale locatie voor een high-end fashionstore als Cosi Cosi ! We werden ontvangen met een glaasje cava in een winkel die bruiste van sfeer en mode. Nadat we in de winkel onze ogen hadden uitgekeken, was het tijd voor de modeshow. Merken als Supertrash, Patrizia Pepe, Ted Baker en Pinko stelden hun collectie voor. Kwijl Geniet mee van een overload aan foto's :

Sfeerbeeld
























Besluit: opvallend veel tweed, bont, etnische prints, marineblauw en glimmende stofjes. #LOVE!
We gingen helemaal happy naar huis met een nieuwe leuze én een goodybag! Dank u Cosi Cosi




De inhoud <3 : Supertrash magazine, geurkaars van Aako, Energyzing body lotion van teatree, Stila lip glaze, DuWop oogschaduw 'Green Eyes' en een modemagazine van Ted Baker.

zondag 9 september 2012

NOTD: Bachelorette Bash


6 dagen thuis = nagels lakken ! Gezien het om amper 6 dagen gaat, heb ik graag een nagellak die dagenlang blijft zitten zodat ik niet de hele tijd moet bijwerken maar gewoon kan genieten van het uitzicht <3.

Geen betere keuze dus dan een Essie nagellak. Gezien ik maar één kleurtje heb ( ö ), was de keuze vrij beperkt. Maar daarom niet minder geliefd! Onze allerliefste Frank voorspelde goed weer en dat mag gerust vergezeld worden door een flashy kleurtje: Bachelorette Bash. 



Andere kleurtjes op de wishlist? Oh, jawel:



Essie nagellak - € 10,99 - Kruidvat

woensdag 5 september 2012

Beauty: facial

Vier nachtshiften in het ziekenhuis, zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan! Wallen met een diameter van vijf centimeter, een droog- en vermoeid uitziend gelaat, jep ik had alle verschijnselen. Enfin, misschien overdrijf ik een beetje.. #trainwreck




Gelukkig heeft elke vrouw een noodoplossing (of dat zou toch moeten.. dames?). Mijn 'quick' fix bestaat uit vier producten:

  • L'Oréal perfect clean zachte scrub voor alle huidtypes, 
  • Tradition de Hammam gezichtsmasker van Yves Rocher
  • Pure & natural verzachtende dagcrème van Nivea 
  • Essential reinigingsdoekjes met rozen-extract van Garnier 

Scrub
Kleimasker
Zo doe je het:

1.    Begin altijd met je gezicht te reinigen. Daarvoor gebruik ik een reinigingsdoekje, dit doekje bevat rozen-extract, heerlijk! Je kan gerust ook een lotion ofzo gebruiken. Nadien laat ik een warm washandje op mijn gezicht rusten, zo komen de poriën open te staan. 

2.    Dan is het tijd voor de scrub. Ook deze heeft een subtiel fris geurtje. Erg handig is het uitneembare sponsje waar je de substantie kan op verdelen. Zo hoef je niet te kliederen met je vingers en is de kans kleiner dat die bolletjes onder je nagels komen te zitten. Het sponsje heeft kleine rubberen uitstulpinkjes waardoor je grondiger kan scrubben. Het is een hele fijne scrub waardoor hij niet agressief is voor je huid. 

3.    Na de verfrissende scrub, breng ik het masker aan. Het is een volledig plantaardig kleimasker dat gemakkelijk te verdelen is over je gezicht. Vermijd wel de huid rond je ogen en je lippen. Als dit goedje opgedroogd is (je kan nu niet meer lachen, zonder je hele gezicht te voelen tegentrekken ;) ), verwijder ik het door middel van een warm washandje. En in tussentijd lak ik mijn nagels, 2 in 1 ;)

4.    Als afsluiter gebruik je een dagcrème. In dit geval de pure&natural van Nivea. Ik vind dit een ideale dagcrème voor jonge vrouwen want hij is natuurlijk en fris. Niet zo een plakkerige anti-rimpelcrème die je wel eens vind in oma's kast.. 


Et voilà een stralende huid! 

zondag 2 september 2012

Lifestyle: in my shoes

Het is tijd om jullie ( en jullie zijn met veel, zo een 1707 om precies te zijn #thanks! ) een blik achter de schermen te gunnen.. Lui blogbericht? Yes, it is! Zo zag mijn midweek eruit:

We begonnen sportief met 10 km fietsen en 5 km lopen. Nog wat km te gaan dus.. maar met het zicht op al die trainende spierbundels lukt dat allemaal wel ;)


Op dinsdag ging ik brunchen bij een vriendin <3. Uiteraard waren er ook koffiekoeken, fruitsla, verse broodjes enzovoort. Maar deze waren reeds verdwenen :)


'S Woendags ging ik een kijkje nemen bij mijn zus én bijbehorend neefje. Mijn allerlaatste pré- babybezoek.

Donderdagavond werd er genoten van een kermis en vuurwerk met vrienden.


De midweek werd afgesloten met een etentje onder collega's bij Gio's in Aalst. Het werd heel gezellig, al kon ik na het drie gangen menu gerust nog een pak friet op..


Oja, terwijl jullie lagen te slapen, heb ik gewerkt.. moet ook gebeuren ;).


Het volgende blogbericht is een beautypost, beloofd

zaterdag 1 september 2012

Persoonlijk: excuses

Vandaag stond er een blogbericht gepland.. maar sommige dingen vallen niet te plannen, zelfs niet met een Lilly Pulitzer agenda. Zo besliste mijn neefje om vandaag tevoorschijn te komen! Mijn zus en haar vriend werden dus de trotse ouders van Luca. En ik de even trotse tante! Mijn materialisme werd even aan kant gezet. Morgen volgt het échte blogbericht :)