maandag 30 juli 2012

NOTD: Babydoll

Een NOTD wordt vrij zeldzaam op deze blog vrees ik, gezien ik op werkdagen geen nagellak mag dragen. Deze NOTD mag je dan ook vrij letterlijk nemen, ik had hem namelijk maar één dag op. :)

The Lucky one was er eentje uit de Color Riche collectie van L’Oreal: ‘Babydoll’ (207). Vind je dit kleurtje niet zo mooi? Niet getreurd er zijn er nog 31 andere om uit te kiezen. Voor de democratische prijs van € 5,99, kan je je keuze zelfs redelijk wat uitbreiden. ;)


Voor mij heeft deze nagellak zowel negatieve als positieve punten. In de reclame stelt L’Oreal dat dit de eerste nagellak is die gel bevat waardoor het dus lijkt alsof je gelnagels draagt. Dat is inderdaad het effect dat hij zou moeten geven. Na laag drie merkte ik hier nog steeds niet veel van. Voordeel was wel dat hij mooi verdeeld werd over de nagel als ik hem aanbracht, hij trekt geen strepen en heeft een vrij dik borsteltje. Om jullie een zo goed mogelijke review te kunnen geven, werd de nagellak aan het einde van de dag aan een grondige inspectie onderworpen alvorens te verwijderen. En jawel, op enkele nagels waren er vrij duidelijke krasjes te zien. Na amper 1 dag vind ik dat toch wat snel. Al bij al is het een goede nagellak en ik ben zeker verliefd op het schattige kleurtje. Enkel het ‘gelish’ effect blijft uit.


Hebben jullie al een lakje uit deze collectie?

donderdag 26 juli 2012

OOTD: off to work

Dit is wat ik vorige week droeg om te gaan werken. Al houdt ‘gaan’ werken enkel in: met de auto naar de personeelsparking rijden (circa 5 min.) en van daaruit naar de kleedkamers stappen. Achja, je weet nooit wie je tegenkomt onderweg ;)! De handtas past er niet zo fantastisch goed bij maar dat is nu eenmaal degene die werd gebombardeerd tot ‘werktas’. Dus deze moest noodzakelijkerwijze mee ^^.

De look


Nog een keer ^^


Upside down


Close-up oorbellen
Close-up horloge






















Zou je deze outfit zelf dragen? 

Pulletje: Vero Moda/ Broek: G-star/ Blazer: Bershka/ Ballerina's: goedkope schoenenwinkel/ Handtas: Guess/ Oorbellen: Tiffany's & Co/ Horloge: Guess

maandag 23 juli 2012

Review: Chanel Rouge Coco lipstick

Een lipstick die subtiel is en toch net dat ietsje meer doet met je lippen, we willen het allemaal dames, face it. Toen ik de parfumerie binnenstapte duurde het dan ook niet lang eer ik bezweek aan de Chanel stand. Ik las al eerdere reviews & bekeek zelfs filmpjes van deze lipstick en deze waren steeds vol lof. Was hij dan echt zo fantastisch? Moet ik dat niet zelf eens uit proberen? Ik neem hem! Neen, hij is te duur. Ach wat, ik doe het, ik wil hem immers al zo lang (toch al zeker 3 dagen..) #ZwakMoment.

 















           



‘Amper’ 30 minuten later, (de verkoopsters voelden duidelijk niet dezelfde haast/onweerstaanbare drang) kon ik hem eindelijk proberen! En ja het is waar, hij smeert gemakkelijk open, zonder vettig te zijn uiteraard, want dat willen we niet! Na een halve dag shoppen was de kleur nog steeds niet verdwenen. De kleur trouwens, is genaamd Chintz (nr.35) en ik vind het ideaal. Het doet mijn lippen wat meer opvallen, ze zijn iets rozer (hoe schattig ^^) zonder dat iedereen vanaf 1km afstand kan zien dat ik lipstick draag. Benieuwd? Hier is een foto.

               
Chintz








Met hydraterende lipstift, ik gebruikte er één van Rituals (<3)









Als ik dan toch één minpuntje moet geven, hm.. misschien een beetje droog na een tijd. Maar dat wordt vergeven. Door hem te combineren met een doorzichtige hydraterende lipstick is dat zo opgelost. (Tip: breng eerst de hydraterende lipstick aan.)

Besluit: He’s the one !
Naar de parfumerie, RUN.

Chanel – Rouge Coco – Chintz (nr.35) – Parfumerie - € 27

donderdag 19 juli 2012

Beauty: bathtime !

Zondag 15 juli, de laatste dag in mijn studententijdperk. Morgen is het zover: ik stap in de werkwereld. Geen gelnagels, geen nagellak, geen juwelen, haaaa het glamoureuze leven van een verpleegkundige! Maar eerst nog wat verwennerij onder de vorm van een heerlijk ontspannend bad. Dit zijn de gelukkigen die met mij mee in bad mochten:



Een bad zou geen bad zijn zonder (bad)schuim, deuh, klinkt logisch maar ik wou het toch nog even duidelijk stellen. Ik gebruikte er één van Rituals maar eigenlijk maakt dat niet zoveel uit, als het maar schuimt!

De cutie op de foto, je weet wel het mini- bruisblokje uit de les plaisirs nature collectie van Yves Rocher, testte ik vandaag voor het eerst. Hij maakte deel uit van een pakketje dat ik van iemand cadeau kreeg. Hij geurt naar Blackberry (klinkt duizend keer beter dan het Nederlandse ‘braam’ – ieuw wie vond dat woord uit?) al moet ik zeggen dat die geur eerder subtiel is. De leukste verrassing voor mij, was dat het kleine blokje het water kleurde in een très girly roos/paars. Het maakt het water ook wat vettig, in de aangename zin van het woord (als dat kan ^^). Tip: doe het in je bad alvorens er zelf in te kruipen. Glibberige handen en plastic verpakking = geen goede match!

Meestal ga ik ook voor een gezichtsscrub, als je daar dan toch ligt te liggen, maar vandaag niet. Ik ben nog maar pas een kleine twee weken terug van op reis en ben nog niet klaar om mijn bruine kleurtje beetje bij beetje af te scrubben. Hydrateren is de boodschap nu! Toch verdiend de Nivea Visage all-in-1 diepreinigende gel, zeker een plaatsje op de foto! Dit belooft hij:

1. Zuivert
2. Zorgt voor een milde peeling
3. Legt een matterend masker
4. Werkt anti-bacterieel
5. Anti-irritatie

Qua ‘review’ kan ik het kort houden: de tube is haast leeg en dat boezemt mij toch wel een angstgevoel in (Need I say more??).


Voor extra gezelligheid: nog wat geurkaarsjes, badconfetti en een Flair! Een bad stelt nooit teleur. Ik ben helemaal ontspannen en klaar om het verpleegkundig team te gaan versterken! Of maak ik mezelf dat wijs, eigenlijk is mijn hart zo klein als een rozijn, springt het bijna uit mijn borstkast en de blik in mijn ogen lijkt verdacht veel op die van opgejaagd wild. Maar ach wat, na een bad als dit kan het niet misgaan. Toch?

Les Plaisirs Nature bruistablet – gekregen maar kost 0,90 euro bij Yves Rocher.

Cremebad Wu Wei - € 12,90 – Rituals

Nivea visage all-in-1 – € 6,99 – Kruidvat

Badconfetti - ?

Shoplog

Het Belgische weer werkt de laatste tijd in op menig humeur maar bij mij situeert het probleem zich vooral in mijn portemonnee. Wat doe je anders op een regenachtige dag? In de winkels is het droog dus je wordt er op haast instinctieve wijze naartoe gezogen. Vandaag viel de schade eigenlijk nog heel goed mee, ik had zelfs geld over ö ! Daar zaten de opdringerige soldenjagers zeker voor iets tussen.. Maar geld over hebben is en blijft een zeer zeldzame gebeurtenis tegenwoordig om niet te zeggen een unicum. Dit werd er vandaag (14/7) geshopt:


1)    In het echt is het topje met strik eerder koraal. Vero Moda - € 19,95
2)    Dit pulletje koos ik omwille van de superleuke print! Ik draag het wel in combinatie met een vestje omdat het anders nogal druk is. Vero Moda – € 24,95


3)    Twee oogpotloden van 2B: één blauw dat heel mooi licht reflecteert en een wit om binnenkort samen uit te testen voor een EOTD. Di – elk € 3,50
4)    Blush 2B. Di- € 4,95
5)    L’Oréal Color Riche nagellak, in zomers zwart. Di- € 5,99


First things first

Het allereerste bericht op mijn eigen langverwachte blog: SPANNEND ! Voor de naam van deze blog vond ik inspiratie in een quote van Marc Jacobs: “she’s a fashion enthusiast." Ik voelde mij aangesproken et voilà. Deze blog zal gaan over fashion, beauty en lifestyle. Tweewekelijks zal een deskundig mannenpanel hun mening geven over een laatste nieuwe trend of een vraag. Want dames als we héél eerlijk zijn, de mening van het andere geslacht wordt (soms :p) wel geapprecieerd. Enjoy en laat gerust een reactie achter !